Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lansare DJI Mavic 3 Enterprise - Noua serie DJI Mavic 3 Enterprise stabileste standardul suprem pentru dronele comerciale portabile

Cu o camera cu zoom de 56× si un modul RTK pentru o precizie la nivel de centimetru, Mavic 3
Seria Enterprise ridica eficienta misiunii la noi standarde

27 septembrie 2022 – DJI, liderul global in dronele civile si tehnologia creativa a camerelor, prezinta astazi noua sa serie DJI Mavic 3 Enterprise, reimaginand ceea ce pot face dronele pentru afaceri, guvern, educatie si siguranta publică. DJI Mavic 3E si DJI Mavic 3T reprezinta cea mai cuprinzatoare imbunatatire a ofertei de drone compacte din lume in trei ani, sporind performanta in fiecare domeniu si oferind utilizatorilor profesionisti cea mai buna tehnologie aeriana, sigura si eficienta pentru a-i ajuta sa reuseasca in misiunile lor zilnice.

 

Cele doua noi drone Mavic 3 Enterprise se bazeaza pe ADN-ul puternic al seriei Mavic 3 de prosumer-pilot al DJI si au fost concepute pentru a functiona intr-o gama larga de misiuni comerciale. Portabile si compacte, dronele DJI Mavic 3 Enterprise pot fi transportate intr-o singura mana si implementate dintr-o data. Datorita timpului lor impresionant de zbor de 45 de minute, sunt ideale pentru misiuni lungi.

 

„Misiunea noastra la DJI Enterprise este sa facem accesibila tehnologia noastra de drone si camere, astfel incat organizatiile din intreaga lume sa isi poata face munca mai bine. Seria Mavic 3 Enterprises ofera aceasta promisiune cu o solutie puternica all-in-one, care poate face treaba intr-un mod mai usor, mai inteligent si mai sigur”, a declarat Christina Zhang, Senior Director de Strategie Corporativa la DJI. „Mavic 3 Enterprise se va dovedi a fi un instrument extrem de valoros si benefic pentru protectia mediului si a vietii salbatice, constructie, topografie, energie, siguranta publica si nenumarate alte domenii.”

Fotogrammetrie cu viteza cu DJI Mavic 3E

Combinatia extraordinara de caracteristici a DJI Mavic 3E permite misiuni de cartografiere si topografie extrem de eficiente, fara a fi nevoie de puncte de control la sol.

Integreaza o camera cu unghi larg de 20 MP cu un senzor CMOS 4/3 cu pixeli mari de 3,3 μm care, impreuna cu Modul Intelligent Low-Light, ofera performante imbunatatite semnificativ in conditii de lumina slaba. Camera sa puternica cu zoom hibrid de pana la 56x are o distanta focala echivalenta de 162 mm pentru imagini de 12 MP. Un obturator mecanic previne estomparea miscarii si accepta fotografierea rapida la interval de 0,7 secunde.

Mavic 3 Enterprise

Vedeti nevazutul cu DJI Mavic 3T

Proiectat pentru a servi nevoilor speciale ale operatiunilor aeriene in stingerea incendiilor, cautare si salvare, inspectii si misiuni de noapte, DJI Mavic 3T are aceeasi camera ca si Mavic 3E, o camera de 48 MP cu un senzor CMOS de 1/2 inch, precum si o camera termica cu un camp vizual de afisare (DFOV) de 61° si o distanta focala echivalenta de 40 mm cu rezolutie de 640 × 512 px.

Camera termica a lui Mavic 3T accepta masurarea temperaturii punctului si zonei, alerte de temperatura ridicata, palete de culori si izoterme pentru a ajuta profesionistii sa gaseasca punctele fierbinti si sa ia decizii rapide.

Cu un zoom simultan cu ecran divizat, camerele termice si cu zoom ale lui Mavic 3T accepta zoom digital continuu unul langa altul de 28× pentru comparatii ușoare.

Mavic 3 Enterprise

Transmiterea imaginilor de ultima generatie

Cu o raza de control maxima de 15 km, DJI O3 Enterprise Transmission permite dronelor Mavic 3 Enterprise sa zboare mai departe si sa transmita semnale cu o stabilitate mai mare, oferind pilotilor o liniste mai mare in timpul zborului. Ofera o rata înalta a cadrelor in direct la 1080p/30fps. Distanta de transmisie este un proxy pentru puterea semnalului; zburati intotdeauna in conformitate cu legile si reglementarile locale, inclusiv zborul cu drona in raza vizuala a operatorului, cu exceptia cazului in care este autorizat altfel.

Zboruri fara griji cu siguranta imbunatatita a zborului

DJI a condus intotdeauna industria dronelor in dezvoltarea de functii de siguranta inovatoare, iar seria Mavic 3 Enterprise continua aceasta mostenire cu sisteme imbunatatite de detectare a obstacolelor si de navigare pentru a oferi pilotilor de drone indrumarea de care au nevoie pentru a ramane în siguranta. Dronele din seria Mavic 3 Enterprise includ DJI AirSense, care primeste semnale ADS-B de la aeronavele traditionale din zona pentru a-i avertiza pe pilotii de drone de alt trafic aerian din apropiere.

Noul sistem DJI APAS 5.0 imbunatatit pentru detectarea obstacolelor cu puncte moarte zero este sustinut de sase senzori omnidirectionali fisheye.

O noua suita de instrumente pentru profesionisti

Seria Mavic 3 Enterprise vine cu noi instrumente care combina accesorii si software pentru misiuni profesionale.

DJI RC Pro Enterprise este o telecomanda profesionala cu un ecran cu luminozitate ridicata de 1.000 de nit pentru o vizibilitate clara in lumina directa a soarelui si un microfon incorporat pentru o comunicare clara.
Modulul RTK permite profesioniștilor în topografie să obțină o precizie la nivel de centimetru cu suport pentru RTK de rețea, servicii personalizate RTK de rețea și D-RTK 2 Mobile Station.

Statia mobila D-RTK 2 este receptorul GNSS de inalta precizie de la DJI, care accepta toate sistemele globale de navigatie prin satelit, oferind corectii diferentiale in timp real.

Prin conectarea difuzorului, pilotii vor putea transmite un mesaj de sus, cu suport pentru text-to-speech, stocare audio si bucla, pentru a imbunatati eficienta cautarii si salvarii.

Suita de software completa

Dronele din seria Mavic 3 Enterprise sunt in centrul unui ecosistem avansat si in crestere de software pentru operatiunile cu drone, permitand platformelor aeriene sa isi atinga intregul potential ca instrumente pentru colectarea de date, cartografiere, managementul flotei si operatiunile de zbor.

DJI Pilot 2 este interfata de zbor modernizata, conceputa pentru a imbunatati eficienta pilotajului si siguranta zborului. Comenzile dronei si ale camerei pot fi accesate cu usurinta cu o singura atingere. Utilizatorii pot accesa hardware-ul dronei, fluxul video live si datele foto.

DJI FlightHub 2, software-ul all-in-one de gestionare a operatiunilor in cloud pentru flotele de drone, permite operatorilor de drone sa gestioneze eficient operatiunile de zbor cu planificarea rutelor si managementul misiunii.

DJI Terra este software-ul de cartografiere complet pentru toate etapele de lucru, de la planificarea misiunii pana la procesarea modelelor 2D si 3D.

DJI Thermal Analysis Tool 3.0 ajuta profesionistii sa analizeze, sa adnoteze si sa proceseze imaginile capturate de Mavic 3T folosind DTAT 3.0 pentru a detecta anomalii de temperatura in inspectiile lor.

Drona Mavic 3 Enterprise poza reala

Indeplinirea celor mai inalte protocoale profesionale de securitate a datelor

Clientii DJI Enterprise se asteapta la cele mai inalte standarde de securitate si confidentialitate pentru datele lor. Seria Mavic 3 Enterprise ofera caracteristici de securitate de ultima generatie pentru a proteja integritatea fotografiilor, videoclipurilor, jurnalelor de zbor si a altor date generate in timpul zborului sensibil.

Cand este activat, modul de date locale va opri aplicatia de control al zborului DJI Pilot 2 sa trimita sau sa primeasca date prin internet. Acest lucru ofera asigurari suplimentare de securitate pentru operatorii de zboruri care implica infrastructura critica, proiecte guvernamentale sau alte misiuni sensibile. Legatura radio dintre aeronava si telecomanda dispune de criptare AES-256 robusta.

DJI Care Enterprise si Programul de intretinere DJI

DJI Care Enterprise este un plan cuprinzator de protectie care ofera seriei DJI Mavic 3 Enterprise acoperire pentru o serie de daune accidentale. DJI Care Enterprise Basic ofera pana la trei inlocuiri la preturi accesibile in doi ani (duratele extensiilor variaza in functie de regiune). Pentru a reduce timpul de intrerupere a proiectului din cauza accidentelor, DJI Care Express poate oferi utilizatorilor un serviciu de inlocuire rapida. DJI Care Enterprise Plus ofera un numar nelimitat de reparatii gratuite in limita de acoperire.

https://enterprise.dji.com/djicare-enterprise

DJI ofera un program de intretinere pe viata pentru dronele Mavic 3 Enterprise, inclusiv curatare in profunzime, inspectie, actualizare si calibrare a pieselor, inlocuirea pieselor uzate usor si inlocuirea componentelor de baza cu un raport oficial de intretinere.
https://enterprise.dji.com/enterprise-maintenance

Pentru mai multe detalii despre aceasta drona, nu ezitati sa ne contactati.    Distribuie articolul!

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn
    WhatsApp