Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Drona Mavic 3 Multispectral - Top 8 caracteristici

Date multispectrale avansate si o platforma care ofera mult mai multe beneficii

Fermierii din intreaga lume se bazeaza deja pe echipamentele DJI pentru a planifica, gestiona sanatatea culturilor si pentru a identifica problemele inainte ca acestea sa afecteze rezultatele. Dronele au devenit un instrument necesar si important pentru cresterea eficientei si maximizarea randamentelor. Cea mai recenta drona din domeniul agricol schimba cu adevarat jocul: date multispectrale imbunatatite de pe o platforma care este capabila de mult mai mult în afară.

Iata primele opt caracteristici ale Dronei Mavic 3 Multispectral.

Cea mai mica camera de drona multispectrală cu 4 benzi din lume

Imaginile multispectrale ofera profesionistilor din agricultura o modalitate de a vedea invizibilul si de a elimina presupunerile din operatiunile de zi cu zi. Avand acces la date din spectrul electromagnetic, fermierii pot construi fluxuri de lucru mai inteligente care reduc costurile, utilizeaza resursele mai eficient si, in cele din urma, maximizeaza randamentele.

Drona Mavic 3 Multispectral

Drona Mavic 3 Multispectral are o matrice de senzori incorporata care combina senzorii Green, Red, Near Infrared și Red Edge pentru a suporta indicii de vegetație NDVI, GNDVI si NDRE.

Toti trei indici ofera informatii puternice pentru fermieri. NDVI face posibila detectarea plantelor aflate sub stres, diferentierea culturilor si determinarea in ce stadiu se afla in ciclul lor de crestere. Indicele NDRE ofera informatii despre continutul de clorofila din frunze, iar GNDVI este util pentru estimarea activitatii fotosintetice, precum si a continutului de apa si azot din copacul plantei.

Pilotii pot valorifica informatii multispectrale in timp real, datorita unei noi functii care va arata indici vii de vegetație pe ecran divizat alături de fluxul vizual.

Toate cele de mai sus sunt activate de cel mai recent produs DJI: cea mai mica cameră multispectrala cu 4 benzi din lume.

Un senzor de lumina solara pentru date mai consistente

Cand se evalueaza datele agricole de-a lungul timpului, schimbarile vremii de la o zi la alta pot interfera cu claritatea rezultatelor NDVI. Drona Mavic 3 Multispectral are un senzor de lumina incidenta incorporat pe partea din spate a corpului sau, care functioneaza pentru a atenua acest lucru. Este nevoie de citiri ale iradierii solare care pot fi utilizate pentru a calibra si a normaliza datele multispectrale in post-procesare. Prin ajustarea nivelului de lumina solara, obtineti rezultate NDVI mai precise si date mai bune, indiferent de vreme sau anotimp.

Drona Mavic 3 Multispectral

O camera vizuala avansata pentru topografie si cartografiere eficienta

Dincolo de capacitatile sale multispectrale, Drona Mavic 3 Multispectral are o camera vizuala care a fost dezvoltata pentru a duce agricultura si cartografierea fluxurilor de lucru la noi culmi. Cu un senzor 4/3 CMOS de 20 MP, un obturator mecanic si fotografiere cu interval de 0,7 secunde, totul este orientat spre topografie aeriana rapida si calitatea datelor. Asociati acest lucru cu o durata de zbor de 43 de minute, Mavic 3 Multispectral poate captura date pe o suprafata de pana la 2 kilometri patrati intr-un singur zbor.

Drona Mavic 3 Multispectral

Vedem aceste actiuni aeriene rapide ca partenerul perfect pentru colectarea de date multispectrale. Pentru prima data, o singura platforma poate fi utilizată pentru a genera atat fotogrammetrie de inalta calitate, cat si active multispectrale, facand mai ieftina si mai usoara ca niciodata configurarea unui geaman digital al fermei dvs. si suprapunerea datelor NDVI in timp.

De asemenea, stim ca profesionistii din agricultura lucrează non-stop. Camera vizuală a lui Mavic 3 Multispectral este proiectata pentru a fi la fel de flexibila, cu pixeli de 3,3 μm si software imbunatatit in conditii de lumina scazuta, care ofera performante superbe in conditii slabe. In cele din urma, Drona Mavic 3 Multispectral inseamna sa lucrezi mai rapid si mai inteligent. Cu actiuni rapide si functii concepute pentru a atenua lumina slaba si inconsistenta, fereastra dvs. operationala este mai larga ca niciodata.

Compatibilitate RTK pentru topografie de precizie

Cand creati elemente de fotogrammetrie si culegeti date multispectrale, precizia este totul. Drona Mavic 3 Multispectral este compatibila cu accesoriul nostru RTK pentru a permite profesionistilor din agricultura sa efectueze topografie cu grija, eficienta si – in mod esential – fara a fi nevoie de puncte de control la sol.

Indiferent daca doriti sa nivelati terenul, sa pulverizati culturi, sa culegeti date multispectrale sau să optimizati liniile de recoltare, lucrul cu precizie la nivel de centimetru poate face o diferenta enorma in ceea ce priveste calitatea informatiilor si detaliile planificarii. La randul sau, acest lucru va contribui la eficienta operatiunilor de zi cu zi, cu mai putine greseli si castiguri marginale in general.

Stabilirea standardului de siguranta si stabilitate

Drona Mavic 3 Multispectral foloseste cele mai recente tehnologii DJI de siguranta si transmisie pentru a reduce riscul de accidente.

Principalul dintre ele este detectarea obstacolelor si navigatia de ultima generatie, alimentate de sistemul avansat de asistenta pentru pilot (APAS 5.0). Datele de la sase senzori de viziune si doi senzori cu unghi larg sunt evaluate in timp real pentru a detecta obstacolele in toate directiile si – cand utilizati modul Evitare – redirectionati calea de zbor in consecinta. APAS 5.0 alimenteaza, de asemenea, funcaia Smart Return To Home a lui Mavic 3 Multispectral, care va optimizeaza traseul de zbor pentru a pastra bateria si pentru a va aduce drona acasa in siguranta la atingerea unui buton.

Nu in ultimul rand, din punct de vedere al sigurantei: ca si in cazul tuturor celor mai recente drone DJI Enterprise, sistemul AirSense incorporat al lui Mavic 3 Multispectral ofera o avertizare timpurie a aeronavelor cu echipaj din apropiere care transmit semnale ADS-B.

Conexiunea ta cu drona este la fel de stabila ca si zborul acesteia. Drona Mavic 3 Multispectral vine cu tehnologia de transmisie O3 de la DJI. Acesta stabileste standardul pentru video si stabilitatea controlului si ofera o legatura fiabila intre pilot si drona. 

Drona Mavic 3 Multispectral

O platforma compacta pentru implementare rapida

Profesionistii in agricultura sunt obisnuiti sa lucreze cu masini grele, dar colectarea datelor nu trebuie sa fie asa. Mavic 3 Multispectral este mic, compact si pliabil – se depoziteaza cu usurinta intr-un rucsac pentru un transport usor de la un loc la altul.

Puteti purta Drona Mavic 3 Multispectral intr-o mana si puteti decola in cateva secunde. Aceasta este portabilitatea adevarata alaturi de cea mai mica camera multispectrală de pe piata. Nu mai este de facut o alegere intre comoditate, capacitate si performanta. Cu Mavic 3 Multispectral, le poti avea pe toate.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.    Distribuie articolul!

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn
    WhatsApp