Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

PIX4Dfields 2.4: pulverizare țintită pentru agricultura de precizie

Descoperă operațiunile vizate ale PIX4Dfields 2.4:

  • hărți personalizabile cu viteză variabilă
  • pulverizare spot pentru drone de pulverizare, tractoare și pulverizatoare de câmp.

PIX4Dfields 2.4 vă oferă Operații direcționate, un flux de lucru fără întreruperi și rentabil pentru aplicații agricole de precizie și pulverizare spot. Obțineți hărți gata de utilizare, personalizate cu rata variabilă, și hărți cu prescripție de pulverizare spot pentru drone de pulverizare, tractoare și pulverizatoare de câmp. Începeți cu o hartă generată automat, ajustați ratele folosind instrumentele integrate și apoi exportați în formatul de care aveți nevoie.

Ce sunt operațiunile țintite (Target Operations) în agricultura de precizie?

PIX4Dfields vă oferă acum un flux de lucru simplificat pentru scenariile de aplicație de precizie. Targeted Operations creează hărți de prescripție extrem de personalizabile pentru aplicații de pulverizare cu viteză variabilă sau spot. Le puteți folosi direct cu drona de pulverizare, tractorul sau pulverizatorul de câmp.

Cu Magic Tool ca element de bază, acest flux de lucru este de neegalat pentru cazurile de utilizare Precision Application și pregătit pentru viitorul mașinilor autonome din domeniu. În plus, vă bucurați de flexibilitate și personalizare maximă, cu compatibilitate deplină pentru dronele de pulverizare DJI Agras. Obțineți o rată variabilă și pulverizare la fața locului cu marcarea obstacolelor pentru rute de zbor mai eficiente și mai sigure.

Flux de lucru cu dronă cu pulverizare operațiuni țintite

Cum funcționează operațiunile țintite?

Primul pas este să creați limitele câmpului dvs., să desenați și să definiți zonele de pe terenul dvs. ca obstacole. În clipul alăturat puteți observa în detaliu acest proces.

Crearea de limite și obstacole în PIX4Dfields

Apoi puteți crea un strat „Operațiuni”, care s-ar putea baza pe un strat Ortomosaic sau Index. Cu limita și obstacolele dvs., definiți conturul zonei dvs. de aplicare. Acum puteți fie să utilizați detectările automate din Magic Tool, fie să desenați manual zonele de aplicație.

 

Puteți utiliza diverse instrumente din stratul Operațiuni vizate pentru a crea și a regla fin până la 7 zone de tarife diferite. Obstacolele vor fi recunoscute ca zone netrecătoare pentru dronele de pulverizare și tractoare. Zonele din limitele câmpului dvs. fără nicio rată atribuită vor fi zone fără aplicare, totuși, mașina dvs. va putea trece prin sau peste ele.

Creați-vă harta personalizabilă în PIX4Dfields

Și acum a venit partea interesantă, să exportați stratul Operațiuni țintite în drona de pulverizare, tractor sau pulverizatorul de câmp. Selectați un format de export prin butonul de export din dreapta sus. Exportul ca fișier .tiff compatibil HARDI Geoselect este, de asemenea, posibil, precum și fișiere de formă și geotiff pentru o gamă largă de terminale de tractor. 

Spuneți la revedere pulverizării inutile și salutați economisirea timpului și a resurselor cu fluxul de lucru unic Targeted Operations al PIX4Dfields.

Un flux de lucru unic pentru aplicații țintite pentru agricultura de precizie

Dacă vă întrebați cum să economisiți timp și costuri în timp ce creșteți veniturile fermei, aici aveți răspunsul. Noul flux de lucru Targeted Operations al PIX4Dfields este aici pentru a vă ajuta să maximizați eficiența cu un aport optimizat de îngrășăminte, erbicide și pesticide, să creșteți potențialul de randament și productivitatea fermei și să contribuiți activ la sustenabilitatea agriculturii prin reducerea impactului asupra mediului al operațiunilor dvs. agricole. Agricultura de precizie nu mai poate avea secrete cu soluțiile potrivite!

Distribuie articolul!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp