Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Suita digitală completă pentru cartografiere și procesarea imaginilor

3Dsurvey

All-in-One

Acest software vă oferă totul într-un singur loc. Nu este nevoie să cumpărați module diferite. Cu 3Dsurvey, posibilitățile sunt nesfârșite.

3Dsurvey

Precizie

Software-ul este înarmat cu o precizie la nivel de centimetru, creând hărți digitale și modele 3D cu cea mai bună acuratețe posibilă.

3Dsurvey

Fiabilitate

Software-ul este constant îmbunătățit pentru a sprijini mai bine lucrul în teren și în afara acestuia.

3Dsurvey

Usor de utilizat

3Dsurvey este ușor de utilizat și este singura soluție de pe piață care reflectă fluxurile de lucru din industrie. Este rapid, fiabil și intuitiv.

3Dsurvey

Timp economisit

Ca soluție completă, 3Dsurvey vă oferă puterea de a procesa date de la orice sursă – nu este nevoie să vă schimbați sursa de date.

3Dsurvey

Control Suprem

Software-ul transformă datele dumneavoastră în nenumărate oportunități. Atunci când există mai puține surprize, dețineți controlul.

Industrii

Lucrări de geodezie

Ești geodez și petreci mai mult timp pe teren decât îți dorești? 3Dsurvey este un instrument personalizat pentru geodezi, conceput astfel încât să puteți economisi timp și să obțineți controlul. Cu software-ul nostru de topografie puteți procesa și clasifica orice sursă de date pentru orice mediu și o puteți face mai ușor și mai rapid.

Minerit

Te lupți cu măsurători manuale complexe și obții informații și date exacte la fața locului? Fă-o fără efort. 3Dsurvey este conceput pentru a obține informații actualizate și precise și pentru a evita repetarea sarcinilor în timp ce petreci mai puțin timp în șantier.

Construcții

Petreci mult timp monitorizând și colectând date exacte? 3Dsurvey vă ajută să vă asigurați că datele dvs. sunt fiabile, în timp ce petreceți mai puțin timp colectându-le. Dacă ești gata să faci asta mai ușor, ești în locul potrivit.

Arhitectură

Este dificil și consumator de timp pentru dvs. să colectați informații detaliate? Utilizați 3Dsurvey pentru a colecta informații reutilizabile mai ușor și mai rapid. Software-ul 3Dsurvey este creat pentru ca dvs. să petreceți mai puțin timp colectând date și să vă concentrați mai mult pe munca dvs.

Caracteristici principale

Clasificare automata a norilor de puncte

Profitați de motorul de clasificare, lider în industrie, cu cele mai bune instrumente de personalizare a norilor de puncte, care vă permit o clasificare a datelor rapidă, ușor de utilizat și simplă.

Digital Surface Models (DSM) si 3D Mesh Models

Recreați realitatea în formă digitală fotorealistă. Generați o imagine de ansamblu complet georeferențiată, orientată spațial și completă a configurăției site-ului dvs., în întregime sub controlul dvs.

Digital Orthophoto Maps (DOM)

Calculați ortofotografii digitale de înaltă rezoluție, cu o precizie la nivel de centimetru, în detaliu georeferențiat perfect pentru topografie și explorare cartografică ulterioară.

Calcularea volumelor

Explorați calculele volumetrice cu mare viteză și precizie. Comparați mai multe măsurători, vizualizați în detalii 3D realiste și detectați modificările din mers sau în timp.

Secțiuni transversale și linii de profil

Desenați o linie de definiție și calculați secțiuni transversale verticale individuale sau mai multe profiluri transversale cu intervale definite de utilizator din datele din norul de puncte.

Instrumente CAD integrate

Mediul CAD integrat vă permite să finalizați proiectele fără niciun software specializat de la terți. Include toate instrumentele puternice pentru stilul stratului!

Aveți întrebări despre acest software? Nu ezitați să ne contactați!