Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Vrei să devii partener?

Survey Topo Solutions SRL, dealer autorizat pentru brand-uri de renume (DJI, CHCNAV, Pix4D, UgCS, etc), oferă soluții complete atât pentru aplicații industriale, cât și pentru cele agricole.

Ne adresăm unei game largi de clienți, de la persoane fizice la companii și firme, oferind echipamente de ultimă generație și soluții software de top.

De la activități cadastrale, topografice, inspecții inteligente sau chiar și pentru agricultura de precizie, vă putem oferi o gamă largă de produse pentru clienții dvs.

Gama noastra de produse cuprinde drone industirale (DJI Enterprise), agricole (DJI Agriculture) sau chiar si drone pentru transport (DJI Delivery)

Colectarea datelor cu ajutorul dronei nu reprezinta finalul proiectului dvs., de aceea în portofoliul nostru veți găsi și software pentru prelucrare: Fotogrammetrie de la A la Z cu ajutorul Pix4D, prelucrarea norilor de puncte obtinuți din drona prin soluția completă GreenValley Intl.

Pentru ca toate datele să fie corect georeferentiate, utilizarea echipamentelor GNSS profesionale este obligatorie. CHCNAV oferă soluții GNSS complete, scannere LiDAR atât terestre (mobile) cât și aeriene (dronă).

Completați formularul de contact pentru a stabili un meeting.

SURVEY TOPO SOLUTIONS SRL

Cod Unic de Înregistrare
31231820
Nr. ÎnmatriculareJ12/5297/2018 

Trimiteti un mesaj