DJI FLIGHTHUB 2

De ce să alegeți FlightHub 2

Stăpânește-ți mediul misiunii

Depășește barierele de comunicare

Planificați rute precise de zbor

Unificați gestionarea flotei, personalului și mass-media

FlightHub 2 este o platformă all-in-one de gestionare a operațiunilor cu drone, bazată pe cloud, care vă ajută să obțineți o cunoaștere cuprinzătoare a situației în timp real. Accesați toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica misiunile cu drone, pentru a vă supraveghea flota și pentru a gestiona datele pe care le creați, acum dintr-un mediu securizat bazat pe cloud.

Conștientizarea situațională cuprinzătoare
în timp real

Stăpânește-ți mediul misiunii

Harta de bază 2.5D¹

Integrați datele de altitudine cu hărțile prin satelit pentru a aduce conștientizarea terenului în planificarea operațiunii dumneavoastră.

Sincronizare panoramă cu o singură atingere

Creați o imagine de ansamblu la 360° și încărcați în cloud cu o singură atingere. Panoramele partajate și coordonatele din care au fost capturate sunt plasate pe harta de bază 2.5D a misiunii tale, oferind tuturor membrilor echipei o conștientizare rapidă aeriană.

Cloud Mapping

Generați hărți ortomosaice RGB sau infraroșu ale zonelor de până la 1,5 k㎡ într-un singur zbor². Ortomosaicele sunt suprapuse automat pe harta de bază 2.5D, oferindu-vă cunoașterea detaliată a mediului de misiune ori de câte ori este necesar.

Transmisiune în direct a misiunilor

Conectați mai mulți utilizatori la una sau mai multe operațiuni cu drone simultan și mențineți echipele la curent cu cele mai recente evoluții datorită transmisiei live de înaltă rezoluție și latență scăzută.

Sinergia sol-nor

Adnotări live

Evidențiați obiecte sau zone de interes pentru gestionarea eficientă a misiunii și distribuirea resurselor. Adnotările sunt vizibile pentru echipele de la sol, piloți sau orice membru al echipei pentru alinierea în timp util a proiectului și distribuirea sarcinilor.

Comunicare eficientă în echipă

Sincronizați informații valoroase, cum ar fi poziția echipelor, starea dronei, detaliile misiunii și multe altele, în timp real și pe mai multe tipuri de dispozitive, făcând colaborarea echipei mai ușoară ca niciodată.

Management unificat, din Cloud

Planificarea rutei și managementul misiunii

Creați tot felul de misiuni de zbor direct de pe computer folosind harta de bază 2.5D. Previzualizați rezultatele așteptate pentru fiecare punct de misiune, asigurând siguranța rutei de zbor și calitatea datelor. Sincronizați misiunile cu piloții pentru o execuție eficientă și convenabilă.

Managementul Media

Examinați rezultatele operațiunilor în cloud. Deschideți orice fotografie, videoclip sau panoramă capturată și va fi afișată pe harta de bază 2.5D împreună cu informațiile corespunzătoare despre coordonatele.

Operațiuni programate cu drone DJI Dock

O nouă abordare a muncii de la distanță

Planificarea rutei de zbor

Programarea zborului

Executarea misiunii

Încărcare și stocare media

Operațiuni și întreținere centralizate

Alerte

În cazul unor condiții anormale precum ploi abundente, vânturi puternice sau orice altă situație care ar putea afecta misiunea de zbor sau integritatea echipamentului, FlightHub 2 va declanșa automat alerte.

Întreținere de la distanță

Verificați starea DJI Docks de la distanță și efectuați depanarea ori de câte ori este necesar. Păstrați-vă operațiunile cu drone în funcțiune fără vizite constante de întreținere.

Păstrarea datelor dvs. în siguranță

DJI ia în serios securitatea datelor dvs. Folosim cele mai bune măsuri pentru a vă proteja integritatea fotografiilor, videoclipurilor, jurnalelor de zbor și a altor date despre utilizatori, permițându-vă să utilizați cu încredere întreaga putere a unui sistem de management al flotei bazat pe cloud. FlightHub 2 este construit pentru a menține integritatea pe mai multe niveluri ale procesului de gestionare a datelor și a dronei – de la conexiunea și întreținerea dispozitivului, la încărcarea și transmiterea datelor, până la stocarea serviciului cloud și securitatea operațională.

DJI FlightHub 2 încarcă, stochează și gestionează date pe servere cloud operate de Amazon Web Services, care sunt conforme cu certificările de securitate ISO/IEC 27001.

Device-uri compatibile

Matrice 300 RTK

(cu Zenmuse H20)

Beta public gratuit

FlightHub 2 este acum disponibil gratuit pentru toți utilizatorii DJI. Deblocați toate funcțiile și capabilitățile în această perioadă de probă până la 31 octombrie 2022.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, folosiți formularul de contact.    [1] Harta de bază 2.5D este o hartă 2D suprapusă cu date de altitudine.

    [2] O hartă de nori RGB de 1,5 k㎡ într-un singur zbor, la o altitudine de zbor de 150 m și GSD de 23 cm sau o hartă de nori în infraroșu de 0,6 k㎡ într-un singur zbor, la o altitudine de zbor de 150 m , și un GSD de 20 cm.