Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

DJI FLIGHTHUB 2

De ce să alegeți FlightHub 2

Stăpânește-ți mediul misiunii

Depășește barierele de comunicare

Planificați rute precise de zbor

Unificați gestionarea flotei, personalului și mass-media

FlightHub 2 este o platformă all-in-one de gestionare a operațiunilor cu drone, bazată pe cloud, care vă ajută să obțineți o cunoaștere cuprinzătoare a situației în timp real. Accesați toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica misiunile cu drone, pentru a vă supraveghea flota și pentru a gestiona datele pe care le creați, acum dintr-un mediu securizat bazat pe cloud.

Conștientizarea situațională cuprinzătoare
în timp real

Stăpânește-ți mediul misiunii

Harta de bază 2.5D¹

Integrați datele de altitudine cu hărțile prin satelit pentru a aduce conștientizarea terenului în planificarea operațiunii dumneavoastră.

Sincronizare panoramă cu o singură atingere

Creați o imagine de ansamblu la 360° și încărcați în cloud cu o singură atingere. Panoramele partajate și coordonatele din care au fost capturate sunt plasate pe harta de bază 2.5D a misiunii tale, oferind tuturor membrilor echipei o conștientizare rapidă aeriană.

Cloud Mapping

Generați hărți ortomosaice RGB sau infraroșu ale zonelor de până la 1,5 k㎡ într-un singur zbor². Ortomosaicele sunt suprapuse automat pe harta de bază 2.5D, oferindu-vă cunoașterea detaliată a mediului de misiune ori de câte ori este necesar.

Transmisiune în direct a misiunilor

Conectați mai mulți utilizatori la una sau mai multe operațiuni cu drone simultan și mențineți echipele la curent cu cele mai recente evoluții datorită transmisiei live de înaltă rezoluție și latență scăzută.

Sinergia sol-nor

Adnotări live

Evidențiați obiecte sau zone de interes pentru gestionarea eficientă a misiunii și distribuirea resurselor. Adnotările sunt vizibile pentru echipele de la sol, piloți sau orice membru al echipei pentru alinierea în timp util a proiectului și distribuirea sarcinilor.

Comunicare eficientă în echipă

Sincronizați informații valoroase, cum ar fi poziția echipelor, starea dronei, detaliile misiunii și multe altele, în timp real și pe mai multe tipuri de dispozitive, făcând colaborarea echipei mai ușoară ca niciodată.

Management unificat, din Cloud

Planificarea rutei și managementul misiunii

Creați tot felul de misiuni de zbor direct de pe computer folosind harta de bază 2.5D. Previzualizați rezultatele așteptate pentru fiecare punct de misiune, asigurând siguranța rutei de zbor și calitatea datelor. Sincronizați misiunile cu piloții pentru o execuție eficientă și convenabilă.

Managementul Media

Examinați rezultatele operațiunilor în cloud. Deschideți orice fotografie, videoclip sau panoramă capturată și va fi afișată pe harta de bază 2.5D împreună cu informațiile corespunzătoare despre coordonatele.

Operațiuni programate cu drone DJI Dock

O nouă abordare a muncii de la distanță

Planificarea rutei de zbor

Programarea zborului

Executarea misiunii

Încărcare și stocare media

Operațiuni și întreținere centralizate

Alerte

În cazul unor condiții anormale precum ploi abundente, vânturi puternice sau orice altă situație care ar putea afecta misiunea de zbor sau integritatea echipamentului, FlightHub 2 va declanșa automat alerte.

Întreținere de la distanță

Verificați starea DJI Docks de la distanță și efectuați depanarea ori de câte ori este necesar. Păstrați-vă operațiunile cu drone în funcțiune fără vizite constante de întreținere.

Păstrarea datelor dvs. în siguranță

DJI ia în serios securitatea datelor dvs. Folosim cele mai bune măsuri pentru a vă proteja integritatea fotografiilor, videoclipurilor, jurnalelor de zbor și a altor date despre utilizatori, permițându-vă să utilizați cu încredere întreaga putere a unui sistem de management al flotei bazat pe cloud. FlightHub 2 este construit pentru a menține integritatea pe mai multe niveluri ale procesului de gestionare a datelor și a dronei – de la conexiunea și întreținerea dispozitivului, la încărcarea și transmiterea datelor, până la stocarea serviciului cloud și securitatea operațională.

DJI FlightHub 2 încarcă, stochează și gestionează date pe servere cloud operate de Amazon Web Services, care sunt conforme cu certificările de securitate ISO/IEC 27001.

Device-uri compatibile

Matrice 300 RTK

(cu Zenmuse H20)

Beta public gratuit

FlightHub 2 este acum disponibil gratuit pentru toți utilizatorii DJI. Deblocați toate funcțiile și capabilitățile în această perioadă de probă până la 31 octombrie 2022.

Caracteristica
Versiune standard (Gratuita)

 

Versiune Professional

 

Managementul organizației
Managementul membrilor
Managementul dispozitivelor
Numarul de proiecte
5
Puteți crea până la cinci proiecte într-o organizație. Nu sunt permise proiecte noi dincolo de limita.
Unlimited
Înlocuiți siglaX
Logo-ul platformei Flighthub 2 poate fi schimbat
LivestreamX
2,000 minute/luna [3]
Durata fluxului live este calculată pe baza duratei totale de vizionare a audienței. Durata nefolosită a fluxului live va fi transferată numai în luna următoare
Încărcați atasamente pe hartă
Capacitatea de stocare
5GB
500GB
Stocarea în cloud de 500 GB este disponibilă în perioada de valabilitate. Când spațiul de stocare este plin, fișierele pot fi încă descărcate, dar fișierele suplimentare nu pot fi încărcate
Adnotare și sincronizare hartă
Partajați locația dispozitivului
Cartografiere în timp realX
3.000 de imagini/lună [3]
Numărul de imagini de cartografiere neutilizate va fi transferat numai în luna următoare
Afisare model 2D/3D
1
Include modele 2D și 3D. Un singur model poate fi suprapus pe hartă la un moment dat într-un proiect
Nelimitat
Harta 2.5D
Planificarea traseului de zbor
Prețul produsului
Gratuit

Legarea dispozitivului și facilitati gratuite[4]

Livestream: 2.000 de minute suplimentare pentru fiecare dronă legată, plus 20.000 de minute pentru fiecare Dock legat
Real-Time Mapping: 3.000 de imagini de cartografiere suplimentare pentru fiecare dronă legată
Cloud Storage: spațiu de stocare suplimentar de 200 GB pentru fiecare Dock legat
Facilitatile gratuite  vor fi disponibile în organizația la care este legat dispozitivul respectiv. Vedeți întrebări frecvente pentru dispozitivele acceptate.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, folosiți formularul de contact.    [1] Harta de bază 2.5D este o hartă 2D suprapusă cu date de altitudine.

    [2] O hartă de nori RGB de 1,5 k㎡ într-un singur zbor, la o altitudine de zbor de 150 m și GSD de 23 cm sau o hartă de nori în infraroșu de 0,6 k㎡ într-un singur zbor, la o altitudine de zbor de 150 m , și un GSD de 20 cm.