Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Senzor multispectral și RGB de înaltă rezoluție

RedEdge-P dispune de o bandă pancromatică de înaltă rezoluție pentru rezoluții de ieșire pan-sharpened de 2 cm / 0,8 inchi la 60 m / 200 ft.

Cele cinci benzi multispectrale înguste cu filtre de calitate științifică o fac camera perfectă pentru calcularea mai multor indici de vegetație și compozite.

Caracteristici

Standard industrial pentru calitatea datelor și repetabilitate

Senzor pancromatic de înaltă rezoluție

Cu un aparat de imagine pancromatic de înaltă rezoluție, RedEdge-P permite ieșiri RGB și multispectrale de rezoluție mai mare – rezoluție de 2 cm per pixel / 0,78 inci per pixel atunci când zboară la 60 m / 200 ft. Cu imagini mai clare, puteți identifica mai repede probleme sau funcții mai mici și puteți lua decizii de gestionare mai fiabile într-o varietate de cazuri de utilizare.

Cinci benzi multispectrale la 1,6 MP fiecare

  • Blue (475 nm center, 32 nm bandwidth)
  • Green (560 nm center, 27 nm bandwidth)
  • Red (668 nm center, 14 nm bandwidth)
  • Red edge (717 nm center, 12 nm bandwidth)
  • Near-IR (842 nm center, 57 nm bandwidth)

Rată de captură rapidă

RedEdge-P folosește CFexpress, un spațiu de stocare amovibil de 2 TB care permite până la trei capturi pe secundă*, timp de răspuns imediat între zboruri prin schimbarea cardurilor și viteze rapide de încărcare de la card la computer pentru o gestionare mai eficientă a datelor.

* în funcție de setările de configurare ale utilizatorului

Obturator global

Obturatorul global al RedEdge-P permite capturi de imagini fără distorsiuni.

De ce RedEdge-P

Crește acuratețea și repetabilitatea datelor

Imagini multispectrale calibrate

Fiecare kit de cameră RedEdge-P vine cu un panou de reflectare pentru calibrarea la sol, precum și un senzor de lumină DLS2 pentru măsurarea iradierii și a unghiului solar. Aceste instrumente de calibrare radiometrică țin cont de condițiile meteorologice și de lumină diferite, oferind date mai precise și fiabile, care permit analiza în serie de timp și comparabilitatea rezultatelor în timp.

Capabilitati AI puternice

Datorită benzii pancromatice, RedEdge-P permite imagini RGB de înaltă rezoluție și imagini multispectrale pentru aplicații de învățare automată, cum ar fi numărarea plantelor și aplicații avansate de cercetare a vegetației.

Compatibil cu o gamă largă de drone și software de procesare

RedEdge-P SkyPort asigură compatibilitatea perfectă cu dronele DJI M300 RTK. Camera are, de asemenea, o interfață API deschisă pentru o integrare ușoară cu multe platforme populare de drone și software.

Captură sincronizată de RGB de înaltă rezoluție și multispectral

Captură simultană de până la șase benzi, permițând ieșiri multiple de înaltă rezoluție, cum ar fi RGB, indici de vigoare a recoltei și compozite (NDVI, NDRE, CIR) și pancromatic de înaltă rezoluție.

Design condus de utilizator

Produsele noastre sunt concepute pe baza feedback-ului clienților. RedEdge-P oferă o rezoluție spațială de două ori mai mare decât modelele RedEdge anterioare, o rată de captură mai rapidă și suport RTK pentru dronele DJI M300.

Conform NDAA

Toți senzorii din seria MicaSense sunt conformi NDAA, proiectați, fabricați și fabricați în SUA.

Cazuri de utilizare și aplicații

Proiectat special pentru UAV și cartografierea vegetației

Numărarea plantelor

Algoritmii de numărare a plantelor necesită imagini de înaltă rezoluție. RedEdge-P combină o lentilă pancromatică cu 5 lentile multispectrale de înaltă rezoluție, permițând ieșiri RGB și multispectrale de înaltă rezoluție, permițând numărarea plantelor chiar și în stadiile incipiente de creștere.

Fenotiparea

Măsurarea manuală a caracteristicilor plantei necesită mult timp. Combinația de benzi RedEdge-P permite ieșiri multispectrale de înaltă rezoluție, permițând detectarea variabilității la nivelul frunzei.

Cartografierea sănătății plantelor

Ieșirile multispectrale de înaltă rezoluție RedEdge-P permit generarea de indici și compozite pentru a vedea nivelurile individuale de clorofilă din plante și a compara în timp.

Gestionarea îngrășămintelor

Rezultatele de înaltă rezoluție și precise ale RedEdge-P permit identificarea ușoară a zonelor cu conținut scăzut de nutrienți și ajută la monitorizarea efectelor aplicării de îngrășăminte pe tot parcursul sezonului și la determinarea dacă, când și unde este necesară o nouă aplicare.

Identificarea bolii

RedEdge-P captează o parte critică a spectrului de lumină pentru studiul plantelor (712–722 nm), numită bandă roșie de margine. În această secțiune a spectrului încep să apară primele semne de stres. Folosind analizele generate cu banda roșie de margine, este posibil să identificați mai devreme boala și să acționați mai rapid pentru a opri răspândirea.

Diferențierea speciilor

Este posibil ca unele diferențe între specii să nu fie vizibile cu ochiul liber. Datele multispectrale de înaltă rezoluție permit diferențierea speciilor, inclusiv buruienile, prin evidențierea unor caracteristici precum conținutul de clorofilă, vigoarea și dimensiunea frunzelor

Scouting avansat al culturilor

Imaginile multispectrale și RGB de înaltă rezoluție oferă capabilități avansate de explorare pe teren. Într-un singur zbor, este posibil să colectați informații precise și geoetichetate despre o problemă, ceea ce face ușoară evaluarea situației și determinarea intervenției adecvate.

Nori de puncte 3D de înaltă rezoluție

Banda pancromatică de 5,1 megapixeli a lui RedEdge-P oferă de peste două ori rezoluția la sol față de standardul RedEdge-MX din industrie, rezultând nori de puncte 3D cu o densitate de puncte de până la 4 ori mai mare.

Pentru alte detalii despre acest produs, nu ezitați să ne contactați.