Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

OWL M300

Flyfire se concentrează pe siguranța aviației și folosește tehnologia pentru a promova dezvoltarea în siguranță a dronelor de calitate industrială. Noua generație de parașute UAV de calitate industrială OWL M300 cu o viteza de coborâre de numai 3,5 m/s,

Redundanță cu senzor dual încorporat, acces la DJI M300 OSDK pentru a obține date în timp real ale senzorului UAV, cele două seturi fuzionate datelor sunt folosite ca bază pentru deschiderea parașutei, ceea ce dublează fiabilitatea.

 

Tutorial instalare>>

Cerințe precise de acoperire

Parașuta UAV la standarde industriale

Sistemul de aterizare al Flyfire Technology protejează siguranța personalului și a proprietății de la sol

3,5 m/s

Viteza medie de aterizare a deschiderii parașutei

0,5s

Răspunsul la deschiderea parașutei

4 minute 15 secunde

Impactul asupra autonomiei

800g

Masa echipamentului

OWL M300 este echipat cu algoritm de siguranță Flyfire, iar timpul de răspuns la pericol este redus la 0,5 secunde. În caz de urgență, parașuta poate fi deschisă și manual. Viteza este stabilizată la 3,5 m pe secundă. (greutate de testare 9 kg)

În timpul aterizării forțate, soneria de mare putere emite continuu un sunet de avertizare de 110DB pentru a reaminti pietonilor de pe sol să evite și să-și protejeze siguranța.

Instalare usoara

Instalați OWL M300, îndepărtați șuruburile brațului M300 (vă rugăm să consultați tutorialul de instalare manuală pentru detalii) și utilizați șuruburile de înlocuire OWL pentru a instala rack-ul de jos în doar 50 de secunde (rack-ul de jos nu trebuie dezasamblat), care se potrivește perfect pe drona DJI M300.

 După îndepărtarea coșului de parașută, suportul inferior nu va afecta plierea aeronavei. Când utilizați OWL, puteți instala coșul de parașută în doar trei pași.

Fiabilitate ultra-înaltă

Barometru si IMU dual

Fuzionați automat datele senzorului de zbor M300

Hardware-ul important al senzorului OWL este un design dublu redundant, iar algoritmul de siguranță Flyfire integrează perfect datele de percepție a mediului DJI și propriile sale date ale senzorului. Odată ce apare o situație periculoasă, OWL poate identifica și trimite rapid instrucțiunile de deschidere a parașutei și suspendarea dronei în 0,5 secunde pentru a proteja personalul de la sol și siguranța proprietății.

owl m300
owl m300

Ușoare și rezistență la vânt

Datorită utilizării materialelor de inginerie ABS și a materialelor metalice 7075- -T6 (sn) de către inginerii Flyfire, rezistența structurală maximă și performanța optimă sunt obținute atunci când calitatea produsului este cea mai mică (800g). 

Impactul duratei de viață a bateriei M300 este de doar 4 minute și 15 secunde.

Baza este întărită cu plăci din fibră de carbon, care este mai ușoară ca greutate și mai puternică ca structură. Protejați OWL și DJI M300 în momentul deschiderii umbrelei.

Designul cu aspect fluid reduce eficient rezistența vântului și reduce pierderea suplimentară de rezistență cauzată de purtarea OWL în timpul funcționării. Se potrivește complet pe spatele DJI M300, zboară fără probleme și nu afectează toate funcțiile sarcinii inferioare.

IPX5

Fără întreținere timp de 2 ani

OWL are o structură de coș de parașută complet sigilată, iar intregul ansamblu are un nivel de protecție IPX5, care este rezistent la praf și ploaie. Coșul de parașute are un sistem de monitorizare a mediului încorporat pentru a monitoriza permanent temperatura și umiditatea interioară a coșului de parașute. În circumstanțe normale, nu necesită întreținere timp de 2 ani, ceea ce reprezintă un suport solid pentru zborul dumneavoastră.

owl m300

Controlul parasutei

OWL integrează modul manual și automat de deschidere a parașutei. În caz de urgență, operatorii pot sări peste decizia sistemului și să deschidă manual parașutele pentru a asigura siguranța personalului și a proprietății de la sol.

Actualizari de software

Flyfire promite să ofere o rezervă puternică pentru fiecare consumator care cumpără OWL. Inginerii noștri combină în mod constant noi date de testare pentru optimizarea algoritmului. Pachetele de date sunt încărcate în cloud, unde consumatorii le pot descărca cu un singur clic și pot face upgrade automat (vă rugăm să consultați manualul pentru detalii despre upgrade)

Pentru mai multe informatii despre acest produs nu ezitati sa ne contactati