Phantom 4 MULTISPECTRAL

Agricultură de precizie pentru eficiență maximă

Adunați date precise la nivel de centimetru folosind P4 Multispectral – o dronă de înaltă precizie cu un sistem de imagistică multispectral integrat perfect, construit pentru misiuni agricole, monitorizare a mediului și multe altele.

Obțineți informații imediate despre sănătatea plantelor

Phantom 4 Multispectral consolidează procesul de captare a datelor care oferă o perspectivă asupra sănătății culturilor și gestionării vegetației. DJI a creat această platformă cu aceleași standarde de performanță puternice pentru care este cunoscut DJI, inclusiv timp maxim de zbor de 27 de minute și o rază de transmisie de până la 7 km¹ cu sistemul OcuSync.

Phantom 4 Multispectral

Vedeți Sub suprafață

Colectarea imaginilor din agricultură este acum mai simplă și mai eficientă decât oricând, cu un sistem de imagistică stabilizat încorporat care colectează seturi complete de date. Accesați informațiile colectate de o cameră RGB și un set de camere multispectrale cu 5 senzori care acoperă benzile Blue, Green, Red, Red Edge, and Near Infrared – toate la 2 MP cu obturator global, pe un gimbal stabilizat pe 3 axe.

Phantom 4 Multispectral

Senzor spectral de lumină solară integrat pentru rezultate precise

Un senzor spectral de lumină solară integrat deasupra dronei captează iradierea solară, ceea ce maximizează acuratețea și consistența colectării datelor în diferite momente ale zilei. Atunci când sunt combinate cu date post-procesate, aceste informații ajută la obținerea celor mai precise rezultate NDVI.

Date semnificative la dispoziția dumneavoastră

Vizualizați atât fluxurile RGB, cât și NDVI

Doar obținerea imaginilor aeriene nu este suficient pentru profesioniștii în agricultură care doresc să afle mai multe. Comutați între o analiză preliminară a indicelui de vegetație a diferențelor normalizate (NDVI) și fluxul RGB live pentru a vizualiza imediat unde este nevoie de atenție, astfel încât deciziile de tratament vizate să poată fi luate rapid.

Phantom 4 Multispectral

Precizie la nivel de centimetru

Obțineți date de poziționare precise în timp real pe imaginile capturate de toate cele șase camere cu sistemul TimeSync de la DJI, oferind măsurători precise la nivel de centimetri. Sistemul TimeSync aliniază continuu controlerul de zbor, camerele RGB și multispectrale și modulul RTK, fixând datele de poziționare în centrul senzorului camerelor și asigurându-se că fiecare fotografie utilizează metadate cele mai precise. Toate camerele trec printr-un proces de calibrare riguros în care sunt măsurate distorsiunile radiale și tangenţiale ale lentilelor. Parametrii de distorsiune adunați sunt salvați în metadatele fiecărei imagini, permițând software-ului de post-procesare să se ajusteze în mod unic pentru fiecare utilizator.

Phantom 4 Multispectral

Stația mobilă D-RTK 2 și compatibilitatea NTRIP

Îmbunătățiți precizia poziționării RTK fără conexiune la internet prin conectarea P4 Multispectral la stația mobilă GNSS de înaltă precizie D-RTK 2 și NTRIP (Network Transport of RTCM via Internet Protocol)² sau stocați datele de observare prin satelit pentru a fi utilizate pentru post-procesare. Cinematică (PPK).

Phantom 4 Multispectral

Începutul misiunilor de agricultură inteligentă

Planificați zboruri

Planificați zboruri, executați misiuni automatizate și gestionați datele de zbor folosind GS PRO – cea mai importantă aplicație iOS pentru planificarea zborului DJI.

Phantom 4 Multispectral

Obtineti date

Colectați eficient imagini multispectrale pe o suprafață mare folosind P4 Multispectral și obțineți o privire de ansamblu asupra zonelor cu probleme.

Phantom 4 Multispectral

Analizati datele

Accesați și procesați cu ușurință datele aeriene prin aplicarea unor metrici și parametri specifici plantei pentru a obține rezultatele dorite asupra sănătății plantelor.

Phantom 4 Multispectral

Acționați pe baza datelor

Implementați tratamente direcționate în zonele care necesită atenție pe baza datelor exacte ale dronei.

Agricultura de precizie

PANTOM 4 MULTISPECTRAL

Agricultura de precizie pentru eficienta maxima

Pentru mai multe detalii despre aceasta drona, folosiți formularul de contact.    Nota de subsol :

    1. Neobstrucționat, fără interferențe, atunci când respectă FCC. Specificația maximă a intervalului de zbor este un proxy pentru puterea și rezistența legăturii radio. Zburați întotdeauna drona în linia vizuală, cu excepția cazului în care este permis altfel.

    2. Pentru a vă conecta la NTRIP, utilizați un iPad care este conectat la internet cu telecomanda SDK