Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Cartografiere precisa si rapida cu drone la o scara noua

PIX4Dmatic este proiectat sa functioneze cu cea mai recenta generatie de drone pentru aplicatii profesionale si transforma numarul mare de imagini in nori de puncte precise, DSM si ortomozaicuri.

Sunteti pregatiti sa treceti la nivelul urmator?

Software-ul optimizat pentru urmatoarele provocari de topografie si cartografiere

Seturi de date mai mari, rezultate precise
PIX4Dmatic proceseaza mii de imagini, mentinand in acelasi timp precizia de top, reducand la jumatate timpul de procesare, fara problemele de a imparti și imbina.
Procesare complet automatizata
Dezvoltat in stransa colaborare cu topografi si profesionisti in cartografiere pentru a va simplifica fluxul de lucru: importati, procesati si evaluati calitatea unui proiect in doar cateva clicuri si treceti fara probleme de la PIX4Dmatic la PIX4Dsurvey.
Fluxul de lucru terestru
Profitati de avantajele fotogrammetriei si ale tehnologiei LiDAR. Procesati iesirile de imagini LiDAR si RGB de la PIX4Dcatch pentru un flux de lucru terestru complet. Usor si bazat pe desktop.

Iesiri esentiale, intr-o fractiune de timp

fara a compromite acuratetea

Nori de puncte
Generati un nor dens de puncte, creati un nor de puncte de adancime sau fuzionati-le in functie de nevoile proiectului dvs. si creati cea mai buna reconstructie posibila.
Tipuri de fisiere exportate: .las
Ortomozaicuri
Creati ortomozaicuri care sunt corectate geometric astfel incat scara sa fie uniforma. Sunt echilibrate de culoare pentru a fi placute vizual.
Tipuri de fisiere exportate: GeoTIFF (.tiff)
Digital surface model (DSM)
Generati o reprezentare digitala a tuturor obiectelor din zona mapata. Include caracteristici naturale, precum si obiecte ridicate, cum ar fi cladiri.
Tipuri de fisiere exportate: GeoTIFF (.tiff)

Mesh

Creati si extrageti o plasa texturata 3D prin definirea dimensiunii texturii si a criteriilor de decimare.
Tipuri de fisiere exportate: .obj

Mesh

Exportul fara intreruperi a proiectelor procesate in PIX4Dsurvey pentru a transforma norii de puncte in date gata de operare CAD. Formatul de fisier .bpc proprietar al Pix4D este optimizat pentru incarcarea si manipularea norilor de puncte mari.

Tipuri de fisiere exportate:

.p4m

Pentru alte detalii despre acest produs, nu ezitati sa ne contactati.