Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Program de mentenanță DJI

Bucurați-vă de un zbor sigur

DJI Enterprise oferă un program de mentenanta pe viață dronei dvs., astfel încât puteți zbura mai sigur, deoarece drona este menținută la performanțe maxime în permanență.

Mențineți drona la cea mai optimă performanță

Eficiență îmbunătățită

Finalizati misiunile de zbor ale dronei în mod eficient și continuu.

Asigurați siguranța zborului

Asigurați performanță constanta a dronei, reducând cheltuieli inutile.

Evidență îmbunătățită a mentenanței

Urmăriți starea dronei și verificați online rapoartele de mentenanta.

Program de mentenanta DJI a dronei

Creat special pentru dronele din gama Enterprise

Prin inspecție detaliată, curățare profundă, actualizări de firmware și calibrare, impactul mediului de operare asupra aeronavei, precum și pierderile inutile vor fi reduse.

✅ Curațare in profunzime*

✅ Inspecția pieselor**

✅ Actualizare și calibrare***

 

 

Pe lângă inspecția detaliată, curățarea profundă, actualizările de firmware și calibrarea, se vor inlocui componentele usor uzate, astfel drona să rămâne la performanță de top.

✅ Curațare in profunzime

✅ Inspecția pieselor

✅ Actualizare și calibrare

✅Inlocuirea componentelor usor uzate****

 

Pe lângă serviciul standard, serviciul premium include înlocuirea componentelor de bază, permițând dronei să zboare cu un sistem de propulsie mai stabil și mai robust.

✅ Curațare in profunzime

✅ Inspecția pieselor

✅ Actualizare și calibrare

✅Inlocuirea componentelor usor uzate

✅Inlocuirea componentelor principale*****

*Mediile cu nisip, praf și umiditate sunt inevitabile atunci când utilizați drona. Unele părți se vor uza, iar piesele metalice se pot coroda chiar mai repede. Drona va fi curatata cu grijă pentru a reduce impactul nisipului și prafului asupra acesteia și se va aplica ulei antirugină pe
piesele metalice cheie ale dronei pentru a reduce impactul umezelii asupra acesteia.

**Inspecție vizuală, inspecția sistemului de propulsie, controler de zbor și imagine, inspecția sistemului de transmisie, inspectie a sistemului de evitare a obstacolelor, inspecția gimbal-ului, inspecția telecomenzii, nspecția bateriei

***Calibrare IMU, calibrare busola, calibrarea sistemului de viziune, calibrarea gimbal-ului, actualizare frmware pentru telecomandă si drona, actualizare de sistem RTK (dacă există)

****Carcasa superioara a dronei, capac inferior al bazei motorului, modulul trenului de aterizare, modul de antenă, elice, capac protectie gimbal, amortizor din cauciuc pentru gimbal, cablu de siguranta al gimbal-ului, suruburi si piulite

*****Motoare, componente de pe brate, carcasa superioara a dronei, modulul trenului de aterizare, modul de antenă, elice, capac protectie gimbal, amortizor din cauciuc pentru gimbal, cablu de siguranta al gimbal-ului, suruburi si piulite

Interval recomandat de mentenanță

150 ore

Serviciul Basic

300 ore

Serviciul Standard

450 ore

Serviciul Basic

600 ore

Serviciul Standard

750 ore

Serviciul Basic

900 ore

Serviciul Premium

*Pentru seria Mavic 3 Enterprise se recomanda mentenanta Premium la 600 de ore de zbor

De ce ar trebui să alegeți acest program de mentenanță DJI?

Rapoarte oficiale de mentenanta

DJI oferă rapoarte oficiale detaliate de mentenanta pentru toate tipurile de servicii, făcând operațiunile dvs. viitoare mai fiabile. 

Program de mentenanta dji
Asigurare profesională a calității

Cu ani de experiență în mentenanta dronelor, accesoriile oficiale DJI, precum și instrumente și software profesionale de mentenanta,DJI ofera servicii profesionale de mentenanta a dronei dumneavoastră.

Plan personalizat

Pe lângă planurile de întreținere care acoperă întregul ciclu de viață al dronei dvs., vă putem oferi și planuri de mentenanta personalizate pentru a vă satisface nevoile zilnice de operare.

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne contactați