Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

PSDK 102S V3

Noua cameră oblica cu 5 lentile si gimbal pe 3 axe

Stabilitate sporită și fotografiere din unghiuri multiple

Gimbalul inteligent cu 3 axe al camerei PSDK 102S V3  poate garanta stabilitatea camerei, realizând suprapunerea mare între datele originale și triangulația aeriană calculată. 

Unghiul de înclinare poate fi reglat liber la 180 de grade, permițând utilizatorilor să vadă mai multe detalii despre fotografia oblică

Peste 125 de megapixeli 

Sistemul auto-dezvoltat de control al imaginii de cartografiere S-OPG permite utilizatorilor să ajusteze liber parametrii camerei în funcție de vreme și lumină diferită, extinzând timpul de lucru la 9 ore. 

Camera este încorporată cu cinci senzori de control al imaginii de 25,16 megapixeli, arătând performanțe excelente de la integrarea pixelilor până la calitatea imaginii.

Obturator global S-GS super durabil

Obturatorul global S-GS dezvoltat automat poate stabiliza imaginea la viteze mari în mod clar, îmbunătățind eficiența și calitatea capturii. 

Lama de umbrire de mare viteză KIMOTO cu structură dublă este integrată pentru a reduce coeficientul de frecare, prelungind durata de viață de 3 ori și scurtând intervalul de tragere la 0,5 s/timp.

Calitate optică excelentă

Nano-acoperirea îmbunătățită cu mai multe straturi și lentilele LD cu dispersie scăzută sunt utilizate pentru a corecta aberația cromatica pentru a obține o altă rezoluție înaltă.

Lentila frontală este acoperită cu fluor în compus, care este rezistent la apă, ulei, rezistent la pete, protejând eficient modulul lentilei.

Ecran de mare rezoluție

Camera PSDK 102S V3 este echipată cu un nou ecran color OLED HD îmbunătățit, care poate afișa starea camerei și setările parametrilor în timp real, inclusiv temperatura corpului, memoria RAM, durata obturatorului și alte informații utile. 

Este intuitiv și ușor de utilizat pentru utilizator.

Declanșarea și scrierea instantanee a datelor POS în fotografii

Algoritmul de sincronizare TimeSync 2.0 este încorporat profund, sincronizând timpul la nivel de microsecunde, înregistrând informații despre poziție la nivel de centimetru în mod independent și precis și scriind instantaneu datele POS în fotografii.

Tehnologia de control extrem de dezvoltata este o nouă armă operațională individuală în topografia aeriană.

Zbor cu modul Terrain-Follow – deblocarea unei noi posibilități de fotografie oblică

Gimbalul stabilizat cu trei axe al camerei PSDK 102S V3 poate regla atitudinea dronei în funcție de teren, pentru a se asigura că unghiul de fotografiere al camerei este întotdeauna vertical pe sol pentru a profita pe deplin de performanța extremă a UAV și a camerei și pentru a îmbunătăți eficiența operațiunii.

Macrofotogrammetrie – oferirea unei soluții de modelare fină a cotei și pantei

Datorită obiectivului de cartografiere S-ML, distanța minimă de focalizare a vizualizării de sus în jos poate ajunge la 10 metri, prin combinarea gimbalului reglabil, camera poate realiza achiziții de date 3D de rezoluție ultra-înaltă de 2 mm pentru sarcini de înaltă precizie la altitudine sau suprafețe înclinate în intervalul de focalizare cu textură fină și caracteristici structurale.

Pentru alte detalii despre acest produs, nu ezitați să ne contactați.