Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Vehicul subacvatic profesional acţionat de la distanţă pentru inspecții

Puternic, de înaltă precizie și inteligent

Lumini LED de 6000 lumeni

Interfață de extensie pentru instrumente multiple Q-IF

Evitarea obstacolelor

Senzor de distanță

Senzor de altitudine

Scaler cu laser

Slot pentru card SD încorporat

Sistem de alimentare pe uscat (opțional)

FIFISH PRO V6 PLUS este un expert în soluții avansate subacvatice. Cu o adâncime de scufundare de 150 de metri și noua integrare a sistemului nostru inovator de stabilizare Q-motor, crește eficiența și eficacitatea operațiunilor dumneavoastră subacvatice.

Blocare inteligentă a distanței și a altitudinii

Blocarea distanței și sistemul sonar Altitude Lock măsoară distanța înainte și altitudinea în jos în timp real. Prin blocarea distanței și blocarea altitudinii, dificultatea de funcționare este redusă, iar diferitele inspecții sunt mai eficiente și mai precise.

Menținerea distanței

Menținerea altitudinii

Evitarea obstacolelor

Scanarea împrejurimilor

Supliment opțional

Date despre locație în timp real

Folosind sistemul de poziționare rapidă subacvatică brevetat QYSEA (U-QPS), identificați, urmăriți și înregistrați datele despre poziția subacvatică a ROV-ului în timp real.

True 360°

Mișcare omnidirecțională

FIFISH PRO V6 PLUS oferă 6 grade de libertate. La fel de liber ca peștele, atinge toate tipurile și unghiurile de mișcare, de la rostogolire și tancuri până la vici și alunecare laterală. Cu sistemul de blocare a posturii, asigurați unghiul dronei în timp ce vă deplasați în orice direcție peste oceane în cadrul operațiunilor dvs.

Mobilitate omnidirectionala 360°​

Sistem de blocare a posturii

Sistem de blocare a adâncimii

Supliment opțional​

Maximizați-vă operațiunile și sesiunile de scufundare

Sistemul Q-Motor de la FIFISH PRO V6 PLUS vă ajută să vă optimizați timpul de scufundare în timpul utilizării intense într-o gamă largă de aplicații subacvatice. Experimentați o creștere suplimentară a timpului de funcționare cu sistemul de alimentare cu energie Onshore, care oferă sesiuni de scufundări de lungă durată și neîntrerupte.

Riglă AR și Scaler laser

Măsurați obiectele sub apă cu precizie optimă. Sistemul patentat AR Ruler & Laser Scaler de la QYSEA oferă o precizie de măsurare de ±1cm. Folosind atât viziunea artificială, cât și metodele tradiționale de măsurare cu laser, adunați date precise, auto-adaptative și vizualizate ale măsurătorilor obiectelor prin aplicația FIFISH.
Mutați rigla virtuală, personalizați culorile și salvați rezultatele cu un simplu clic.

Riglă AR (viziune artificială)

Scaler cu laser (metoda tradițională)

Urmărire inteligentă a capului VR

Pro V6 Plus aplică comenzi senzoriale unice care oferă utilizatorului o experiență subacvatică cu adevărat captivantă din perspectiva la persoana întâi a ROV-ului. Prin intermediul ochelarilor inteligenți VR, preluați controlul direcțional deplin la 360° al lui V6 PLUS pur și simplu rotind capul.

Imagini 4K de înaltă definiție și zgomot redus

Lumini LED ultra-luminoase de 6000 de lumeni

Combinația lui V6 Plus dintre camera sa de ultra-înaltă definiție și sistemul de iluminare puternic produce imagini remarcabile care iluminează mediile subacvatice din jur, transformând spațiile întunecate în luminoase ca ziua.

Lumina oprita

Lumina pornita

Obiectiv cu unghi larg FOV 166°

Captură SloMo 240 FPS

Cameră 4K UHD

Suport format DNG (RAW).

Rezoluție de 12 megapixeli

Lumini LED de 6000 lumeni

Temperatura de culoare 5500K

Diafragma F/2.5

Sistem de alimentare Q-Motor recent modernizat

QYSEA aplică algoritmi unici de stabilizare care ajustează în mod activ și adaptiv curba de putere în funcție de mediile sale externe, astfel încât filmarea filmelor și imaginilor să aibă stabilitate și finețe sporite. Sistemul patentat oferă, de asemenea, o etanșare complet sigură și durabilă a motoarelor, care oferă o protecție optimă împotriva coroziunii și a deteriorării nisipului.

Transfer rapid de date și stocare

Cardul SD poate fi scos din V6 PLUS pentru a exporta datele cu ușurință. ROV-ul este echipat cu un card de 128 GB care oferă spațiu și spațiu de stocare amplu pentru filme și imagini de înaltă definiție.

Supliment opțional​

Extindeți-vă capacitățile cu atașamente cu instrumente multiple

Interfața deschisă a FIFISH PRO V6 PLUS permite integrarea rapidă și fără probleme a diferitelor instrumente operaționale în funcție de sarcinile și cerințele profesionale ale operatorului.

Brat robotic

Prelevator de apă

Detector de calitate a apei

Q-Camera

ROV de clasă industrială într-o dimensiune compactă

Cântărind 5 kg, V6 PLUS este un instrument puternic de nivel enterprise, cu o adâncime de scufundare de 150 de metri, capacitatea de a realiza sesiuni de scufundare de lungă durată, precum și echipamente suplimentare și funcții inteligente pentru a excela într-o gamă largă de aplicații industriale și scenarii.

Simplu de transportat și implementat

Carcasa industrială robustă și ușoară QYSEA oferă confort și eficiență pentru stocarea, transportul și implementarea V6 PLUS în orice locație. Legătura și bobina standard de 200 de metri asigură eliberarea și recuperarea rapidă a ROV-ului, depășind standardele și cerințele pentru sarcinile operaționale la scară mică sau mare.

Aplicatii

Acvacultura
Inspecțiile navelor
Inspecții la conducte
Inspecții la instalații de apă și baraje
Inspecții rezervoare de stocare
Previous
Next

Pentru mai multe detalii despre acest produs, folosiți formularul de contact.