Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Prima alegere pentru scenele urbane

SHARE 203S PRO un GSD de 3 cm la o inaltime de zbor de 272m, rezolutie necesara pentru proiectele urbane 3D, asigurând înălțimea de zbor de siguranță pentru operațiuni.

Alegerea de înaltă eficiență pentru fotogrammetrie ale zonelor urbane mari

Echipat cu interfață de conectare aeriană ca standard, adaptabil la aripi fixe pentru a lansa colectarea de date urbane pe suprafețe mari.

La o altitudine de operare de 454 de metri, se poate obtine un GSD de de 5 cm.

Monitorizare comutabilă a transmisiei imaginii cu 5 vizualizări

Monitorizați starea de funcționare a camerei și transmisia comutabilă a imaginii cu 5 vizualizări. Reglați automat Bitstream-ul în funcție de distanță pentru a asigura claritatea vizuală.

Calibrare individuală a balansului de alb

Cele 5 unghiuri de vizualizare efectuează calibrarea independentă a balansului de alb pentru a asigura acuratețea culorii și consistența fotografiilor.

Suport pe gimbal cu trei axe

Tehnologia gimbal-ului a fost creata pentru a menține stabilitatea în înclinare, rulare și rotire. Funcționând la 15 m/s, camera rămâne perpendiculară pe sol.

Calcul offset în timp real

Camera este echipată cu un algoritm de compensare a poziției încorporat, care calculează cu precizie poziția pentru fiecare vizualizare în timpul funcționării și scrie fotografia în timp real. Nu este necesară nicio postprocesare.

Management inteligent de sortare de zbor

Datele fiecărui senzor sunt stocate independent. Fotografiile sunt aranjate automat în funcție de ieșire și denumirea perspectivei la colectarea datelor. Gestionarea datelor este mai ușoară fără a fi nevoie să redenumiți fisierele.

Tehnologia TimeSync 2.0

Algoritmul de sincronizare a timpului TimeSync 2.0 este încorporat pentru a realiza sincronizarea timpului la nivel de microsecunde a controlului zborului, cameră cu o singură vedere, gimbal și RTK, declanșează simultan cinci camere, calculează instantaneu locația și atitudinea POS de înaltă precizie, îmbunătățind considerabil preciziafara a fi nevoie de GCP-uri.

Viteza de copiere a datelor de 600 Mb/s

Utilizatorii pot citi datele doar printr-un cablu de tip C fără a se conecta la dronă. Viteza de copiere de 600 Mb/s face ca fluxul de lucru să fie mai eficient.

Pentru mai multe detalii despre aceasta camera, folosiți formularul de contact.