Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Senzor de imagine Full-Frame de înaltă calitate

ShareUAV 304s Pro integrează cel mai recent senzor de imagine full-frame SONY IMX455 de înaltă rezoluție, dimensiunea pixelilor de 3,76 μm, peste 61 MP în fiecare unghi de vedere și un total de peste 305 MP pixeli efectivi.

Obturator profesional SGS Global Mapping

Obturatorul este integrat cu lama de umbrire KIMOTO de mare viteză cu o structură dublă pentru a reduce coeficientul de frecare, atingând durata de viață a obturatorului de 1 milion de ori.

Versiune nouă de lentile de cartografiere profesională

Lentila S-ML 2.0 prime integrează optica LD cu dispersie scăzută multistrat, nano-acoperire îmbunătățită cu mai multe straturi, iar benzile UV și IR filtrate pot suprima strălucirea și pot descrie clar detaliile subiectului sub lumină puternică.

Calibrare independentă a timpului de expunere

Fiecare obturator al camerei este calibrat individual în timp înainte de a părăsi fabrica, iar eroarea de timp de declanșare este controlată la nivel de microsecunde pentru a se asigura că declanșarea camerei cu cinci vizualizări este sincronizată.

Tehnologia TimeSync 2.0

Algoritmul de sincronizare a timpului TimeSync 2.0 este încorporat pentru a realiza sincronizarea timpului la nivel de microsecunde a controlului zborului, cameră cu o singură vedere, gimbal și RTK, declanșează simultan cinci camere, calculează instantaneu locația și atitudinea POS de înaltă precizie, îmbunătățind considerabil preciziafara a fi nevoie de GCP-uri.

Monitorizare comutabilă a transmisiei imaginii cu 5 vizualizări

Monitorizați starea de funcționare a camerei și transmisia comutabilă a imaginii cu 5 vizualizări. Reglați automat Bitstream-ul în funcție de distanță pentru a asigura claritatea vizuală.

Calibrare individuală a balansului de alb

Cele 5 unghiuri de vizualizare efectuează calibrarea independentă a balansului de alb pentru a asigura acuratețea culorii și consistența fotografiilor.

Adaptare Atotputernică Open Source

Compatibil cu o varietate de sisteme open-source de control al zborului, cardanul și camera pot fi re-dezvoltate pentru a realiza monitorizarea stării de funcționare a camerei, controlul camerei, transmisia de date, transmiterea imaginilor, GCP-uri fără GCP și alte funcții prin dezvoltarea SDK-ului, realizând adaptarea funcțională pentru platforme de montare multiple.

Viteza de copiere a datelor de 800 Mb/s

Utilizatorii pot citi datele doar printr-un cablu de tip C fără a se conecta la dronă. Viteza de copiere de 800 Mb/s face ca fluxul de lucru să fie mai eficient.

Pentru mai multe detalii despre aceasta camera, folosiți formularul de contact.