Abonează-te la newsletter și primești un e-book gratuit: „Dronele în Agricultură”. Click aici pentru abonare.

Usor dar capabil

ShareUAV 6100X are un corp din aliaj de aluminiu format dintr-o singură piesă și modulul de imagine auto-dezvoltat de SHARE, greutatea minimă a camerei ajunge la 280 g.

Compact si puternic

Modulul de imagine auto-dezvoltat SHARE, echipat cu senzor de imagine Sony IMX455 full-frame de 61 MP și pixeli de 3,76 μm, reîmprospătează o etapă superioară de topografie și cartografiere cu drone.

Lentila de cartografiere profesională

Lentile multiple LD cu dispersie scăzută, nano-acoperire îmbunătățită cu mai multe straturi, care filtrează lumina reflectată din vederea aeriană, pentru a asigura o calitate stabilă a filmului aerian și o imagine transparentă.

Obturator ușor între lentile

Obturatorul este fabricat din Kimoto, care are un coeficient de frecare extrem de scăzut și o durată de viață în creștere constantă de 500.000 de ori, reducând în același timp efectul de jeleu.

Parametri reglabili

Modulul auto-dezvoltat oferă funcție de ajustare a parametrilor, utilizatorii pot regla obturatorul camerei, ISO, balansul de alb și modul de culoare în funcție de scenariul de funcționare.

Modelare fără GCP

Tehnologia matură TIMESYNC 2.0, sincronizarea timpului de microsecunde între cameră, gimbal, control de zbor și RTK, realizează cartografierea fără GCP.

Transmitere dinamică în timp real

Transmiterea hărții de flux dinamic 1080P HD, care ar putea ajusta automat fluxul de cod în funcție de distanța de transmisie tot timpul, pentru a îmbunătăți stabilitatea zborului.

Gimbal montat în partea de sus

Cu gimbal-ul montat în partea superioară DJI Matrice M300 RTK, poate funcționa pentru aplicații speciale de inspecție, cum ar fi poduri, construcții etc.

Aplicație de fotografiere pentru fațade

Cu cea mai scurtă distanță de focalizare de 20 de metri și funcția de cardan, poate fi utilizat pentru macrofotogrammetrie și alte aplicații de achiziție de fațadă.

Suportă cartografiere/modelare în timp real

În combinație cu modulul extern de transmisie a datelor, fotografiile aeriene pot fi trimise înapoi la stația de la sol în timp real pentru modelare în timp real, oferind un suport puternic pentru datele de teren pentru proiectele de urgență.

Suportă cartografiere/modelare în timp real

A rămas configurația standard a cardanului DJI X-PORT și a portului universal J30J 21P rezervat pentru drone cu aripi fixe și alte drone cu toate funcțiile.

Pentru mai multe detalii despre aceasta camera, folosiți formularul de contact.